top of page

Autoaparare Adolescenti

Krav Maga Galati Junior.png

    IKMF Krav Maga Primal ofera cursuri de autoaparare pentru copii in orasul Galati. Acest program ofera copiilor posibilitatea de a invata, intr-un timp relativ scurt, o serie de tehnici de autoaparare adaptate varstei lor, precum si gradului lor de dezvoltare fizica si mentala.

    Prin intermediul antrenamentelor IKMF Krav Maga Primal, copiii sunt invatati sa recunoasca cele mai frecvent intalnite amenintari, incepand de la fenomenul de “Bullying” (intalnit la scoala, pe strada, in locurile de joaca) si pana la tentativele de rapire. In acelasi timp, antrenamentele au scopul de a le intari increderea in sine si de a le cultiva disciplina si respectul. Metodele folosite in timpul antrenamentelor, mai ales pentru grupele mai mici de varsta, includ in principal diferite jocuri specifice.

    Aceste jocuri ajuta copiii sa-si dezvolte coordonarea, asertivitatea si ii invata sa urmeze sfaturi si indicatii. De asemenea, aceste jocuri ii invata cum sa evite conflictele si cum sa se apere cand este nevoie pentru a scapa dintr-o situatie periculoasa. In cadrul antrenamentelor li se vor prezenta si explica cu grija diferitele scenarii care pot aparea. De asemenea li se vor prezenta diferentele dintre a fi agresat de catre un alt copil sau de catre un coleg de scoala, si de a fi agresat de catre un adult. Li se vor prezenta optiunile de aparare in functie de caz, proportionale cu gravitatea situatiei.

    Cursurile IKMF Krav Maga de autoaparare pentru copii sunt impartite pe categorii de varsta. Pe masura ce acestia inainteaza in varsta, procentul jocurilor scade, iar tehnicile invatate incep sa semene din ce in ce mai mult cu cele predate adultilor. Acest program invata copiii sa-si respecte angajamentele si le dezvolta rezistenta. De asemenea, ii invata sa-si aprecieze si sa fie mandri de propriile realizari, atunci cand invata o tehnica noua, sau cand trec cu succes un examen de grad. Copiii vor realiza in mod constient evolutia personala si vor intelege ca nici un scop nu este imposibil de atins.

    Echipament necesar:

    Echipamentul necesar include haine lejere de sport (eventual tricouri de schimb), incaltaminte curata de sport.

Multumesc pentru Abonare!

bottom of page