top of page

Regulament – Cursuri de Autoaparare  Krav Maga Primal

    In sala de antrenament elevii trebuie sa urmeze instructiunile instructorilor cu strictete.

Nu va accidentati partenerii de antrenament.

Siguranta este foarte importanta. Toti elevii cursurilor noastre de autoaparare sunt considerati egali. Ego-ul si probleme cotidiene se lasa deoparte inainte de intrarea in sala de antrenament. De asemenea, autocontrolul are o importanta majora.

    Trebuie sa fiti apti medical pentru sport si efort fizic. Elevii au obligatia ca in termen de 21 de zile de la data inscrierii, sa prezinte o adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie care sa confirme acest fapt. Fiecare elev are obligația de a consulta medicul cel puțin o dată pe an si de efectuare a analizelor. Dacă aveți probleme, nu faceți exercițiile ce le-ar putea agrava. Faceți alte exercitii in schimb. Spre exemplu, in cazul problemelor cu genunchii, nu faceți genoflexiuni, ci fandari. De asemenea, daca aveti probleme, anuntati instructorii despre acest lucru inainte de inceperea antrenamentului.

    Nu se accepta elevi care au trecute fapte in cazierul judiciar. Este obligatorie prezentarea cazierului in termen de 21 de zile de la data inscrierii.

Avand in vedere faptul ca antrenamentele de Krav Maga implica contact fizic, igiena personala este foarte importanta.

In sala muncim. Aveti oricand posibilitatea de a iesi din sala pentru o pauza. Ca masura de siguranta, pe durata antrenamentului, este interzisa iesirea din sala fara a anunta fie instructorii, fie unul dintre partenerii de antrenament.

Ora de incepere a antrenamentului trebuie respectata cu strictete. In caz de intarziere, elevul respectiv trebuie sa ceara permisiunea de a participa.

    Nu se accepta spectatori la cursurile noastre de autoaparare. Toti cei prezenti in sala trebuie sa participe la antrenament.

Toti elevii trebuie sa poarte fie echipament  Krav Maga, fie imbracaminte de sport decenta (nu yoga pants, nu maiou), de preferinta de culoare neagra, si incaltaminte de sport curata.

 

    Pentru elevii adulti incepatori, purtarea echipamentului de protectie (in special cochilia) este puternic incurajata. Pentru elevii avansati purtarea echipamentului de protectie complet (cochilie, gutiera, manusi de MMA sau box, tibiere) este obligatorie.
Dupa prima luna de antrenament, purtarea tricoului  Krav Maga este obligatorie.

 

Elevii au obligatia de evitare si aplanare a conflictelor. Folosirea tehnicilor  Krav Maga invatate este permisa doar in cazul unui atac iminent, ce nu a putut fi evitat.

Elevilor nu le este permis sa “invete”/arate altor persoane tehnicile prezentate la cursurile de autoaparare Krav Maga Primal.

Elevilor nu le este permisa filmarea, fotografierea sau orice alt mod de inregistrare pe durata antrenamentelor si seminariilor.

    Elevilor nu le este permis sa foloseasca substante interzise in sport.

In cazul purtarii tricourilor Krav Maga in afara salii de antrenament, sunteti responsabili pentru propria conduita in societate. Nu se accepta nimic mai putin decat o conduita exemplara.

Nu este tolerat un comportament neadecvat / nepoliticos fata de colegi si instructori, atat in sala cat si in afara orelor de antrenament.

    Nu sunt acceptati elevii care au un comportament antisocial, cei care au ideologii extremiste, cei cu apartenență la organizații infractionale.

In functie de abatere si de gravitatea acesteia, instructorii pot exclude definitiv un elev de la cursurile de autoaparare IKMF Krav Maga Primal, il pot exclude temporar, sau ii pot da un avertisment.

bottom of page